Slik handler du

Hvordan finne produktet
For å hjelpe deg å finne varen du leter etter, kan du bla deg gjennom kategoriene på venstre siden av vår side. Kategoriene er inndelt med underkategorier som leder deg til ønsket varetype.Du vil også finne et utvalg anbefalte produkte. Dette er produkter vi anbefaler pga. pris, spesifikasjoner og tilgjengelighet.


Dersom du vet eksakt hva du leter etter, kan du også bruke vår søkefunksjon som du finner på toppen av vår side til enhver tid. For å søke, skriv inn søkeordene i søkeboksen og trykk Enter eller klikk Søk for å se relevante produkter og sider. Vi viser bare produkter som inneholder alle søkeordene, men vi tar ikke hensyn til rekkefølgen på søkeordene. For å få gode resultater, er det viktig at du velger fornuftige søkeord.

Gjennomføre handel
For å gjøre det så enkelt som overhodet mulig for deg som kunde og gjennomføre en handel hos oss, har vi lagt stor vekt på å gjøre handlevogn og kasse så lett forståelig som mulig. Når du trykker kjøp på en vare blir varen lagt til i handlevognen som også du vil bli overført til. Her velger du om du ønsker å fortsette å handle eller gå videre til kassen. Når du er ferdig med din handel går du videre fra handlevognen til kassen. I kassen vil du enkelt kunne velge fraktmåte, betalingsform, leveringsadresse med mer. Du vil også se kostnaden for frakt beregnet ut i fra vekt og kolli.

Priser
Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift dersom ikke annet er oppgitt, men eksklusiv frakt og betalingskostnader (for eksempel oppkravsgebyr). Det er ingen skjulte kostnader eller småordregebyr, og du får full oversikt over alle kostnader før du bestiller. Prisene er oppgitt i norske kroner

 
We only ship to Norwegian postal addresses.
Priser er inkl. mva i NOK. Frakt kommer i tillegg; se handlevognen for estimat.

Personvernerklæring

Verified by Visa - www.visa.no MasterCard - www.mastercard.no